Terveys on keskeisiä kiinnostuksen kohteitani. Hoitotakuun puitteissa on päästävä ripeästi hoitoon ja ennaltaehkäisyyn on panostettava. Hoitoa on saatava hyvällä suomella. Kouluihin ja laajemminkin on luotava luovia tapoja edistää mielenterveyttä mm. hyvinvointi- ja vertaisryhmien avulla.

Jos tulen valituksi aluevaltuustoon, kuuntelen tasapuolisesti alueiden asukkaita ja käyn tarvittaessa paikan päällä tutustumassa tilanteisiin. Olen espoolainen, mutta minulla on siteet myös erityisesti Vihtiin ja Hankoon, joissa olen viettänyt erityisesti kesälomia. Jo isoisäni isä oli hankolainen.

Minulla on hyviä suhteita kaikkiin puolueisiin, ja olen tietoisesti pyrkinyt löytämään yhteisiä nimittäjiä, koska siten saamme aidon, välittävän isänmaallisuuden leviämään.

Alta voit katsoa ehdokasvideoni, jolla pyrin kiteyttämään joitakin keskeisiä arvojani sote-uudistuksen suhteen. Itse suunnittelemaani vaaliflyeriin panostin kuitenkin enemmän ja senkin voit bongata alta. 🙂