Kuva0226 – kopio

Olen perussuomalaisten 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Olen lähes jokaisessa valtuuston kokouksessa aktiivisesti mukana ja periaatteeni on aina vähintään pitää puheita tai tehdä aloite tai valtuustotoivomus jostain tärkeästä asiasta. Myös opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa olen aktiivinen ja teen jokaista kokousta varten lisäys- ja muutosesityksiä, sekä esitän kommentteja ja selvityspyyntöjä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri maantieteestä, erikoistumisaloinani kehitysmaat ja matkailu. Työkokemukseeni sisältyy järjestötyötä, menestystä kaupallisella alalla sekä tämänhetkinen opetustyö peruskouluissa.

Olen myös kahden; 7- ja 10-vuotiaiden, intohimoisesti skuuttaavien (temppupotkulautailevien) poikien äiti. Minulle on tärkeää, että pojat pärjäävät koulussa ja ovat kiinnostuneita monipuolisesti asioista. Elämä ei saisi kuitenkaan olla suorittamista, vaan kiinnostava seikkailu, jossa on tärkeintä huolehtia omasta ja muiden jatkuvasta hyvinvoinnista.