Kuva0226 – kopio

Olen perussuomalaisten 1. varavaltuutettu Espoossa, sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan jäsen. Olen ollut lähes jokaisessa valtuuston kokouksessa aktiivisesti mukana, kunnes siirryttiin koronapandemian vuoksi etäkokouksiin. Periaatteeni on aina vähintään pitää puheita tai tehdä aloite tai valtuustotoivomus jostain tärkeästä asiasta ja olen toiminut tämän mukaisesti. Myös opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa olen aktiivinen ja teen jokaista kokousta varten lisäys- ja muutosesityksiä tai esitän kommentteja tai selvityspyyntöjä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri maantieteestä, erikoistumisaloinani kehitysmaat ja matkailu. Työkokemukseeni sisältyy järjestötyötä, menestystä kaupallisella alalla sekä tämänhetkinen opetustyö peruskouluissa.

Olen myös kahden; 9- ja 12-vuotiaiden poikien äiti, jotka harrastavat mm. tramppa-parkouria ja vanhempi myös kitaransoittoa. Minulle on tärkeää, että pojat pärjäävät koulussa ja ovat kiinnostuneita monipuolisesti asioista. Panostan näiden asioiden tukemiseen mielestäni paljon. Elämä ei saisi kuitenkaan olla suorittamista, vaan kiinnostava seikkailu, jossa on tärkeintä huolehtia omasta ja muiden jatkuvasta hyvinvoinnista.