Kuvittelin, että kun ISIS-lapsia ja -nuoria tuodaan Suomeen, että näiden aivopesua puretaan eristyksissä niin, että varmistetaan suomalaisten turvallisuus. Näin asia ei olekaan vaan koko homma jätetään vaihtelevatasoisten lastensuojeluviranomaisten käsiin, joilla ei ole kokemusta aivopestyistä terroristeistä. Toivottavasti emme joudu kokemaan vihervasemmistolaisen naiviuden seurauksissa uusia ulottuvuuksia:

Oheisen Ylen uutisen mukaan aivopestyjä lapsia ja nuoria yritetään muuttaa lähinnä tarjoamalla näille uusia kiinnostuksen kohteita elämäänsä. Mitenkähän tämä onnistuu, kun suomalaisillakin nuorilla monikulttuurisuuden keskellä on nykyään varsin vaikeaa löytää mielekkyyttä elämäänsä?

Yle: https://yle.fi/uutiset/3-11125309 :

”Isis-lasten ja -nuorten on tarkoitus aloittaa normaali arki pian saapumisensa jälkeen. Keidenköhän lapset mahtavat saada nämä luokalleen? Ekana vuonna ovat valmistavalla luokalla muiden maahanmuuttajalasten kanssa.

”Maljan mukaan kunnille ei ole annettu mitään yhteistä yleistä ohjeistusta siitä, miten lapset pitäisi sulauttaa suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Tarkoitus kuitenkin on, että arki alkaisi mahdollisimman pian akuuttien tukitoimien jälkeen.

– Aluksi pyritään vakauttamaan tilanne. Sen jälkeen voidaan alkaa tarkastella näkemyksiä, joihin lapsi on uskonut ja miksi. Mietitään, voiko niille olla vaihtoehtoja. Kenenkään päätä ei käännetä ilman omaa motivaatiota.

Yksi hoidollinen keino on varmistaa, että lapsi löytää uusia kiinnostuksen kohteita uudessa elämässään.

– Pois otetun tilalle pitää tarjota jotakin muuta. Näyttää, että elämällä on hyvää tai jopa parempaa tarjottavana kuin aikaisemmin. Muuten lapsi voi menettää elämästään sen vähän merkityksen, joka ideologian kautta on ollut.”

Tällaisia suomalaisten turvallisuuden vaarantavia toimintatapoja pahempaa hallituksen ISIS-politiikassa on kuitenkin se, että hallitus näyttää vihreää valoa ISIS-äitien tuomiselle Suomeen. Näitä terroristeja, jotka tulee rinnastaa miespuolisiin ISIS-terroristeihin ei pystytä Suomen lakien mukaan tuomitsemaan millään tavoin. On selvää, että hallitus valitsee silloin ISIS-terroristien mielistelypolitiikan vähentääkseen turvallisuusriskejä. Tällainen politiikka on maailman julmimpien terroristien tukemista ja märkä rätti ISIS:iä vastaan taistelleiden kurdisotasankareiden kasvoille.

Suomalaiset lapset tulisi saada kaikin keinoin pois äideiltään Suomeen huostaan ja tarjota suomalaisille orpolapsille turva, mutta jos tämä ei onnistu on otettava vain orpolapset, kuten moni muu länsimaa on tiettävästi toiminut.

Kurditaustainen aito poliittinen pakolainen Anter Yasa tilittää tuntemuksiaan Suomen harjoittamasta ISIS-politiikasta seuraavassa kirjoituksessaan: https://www.anteryasa.fi/syyrian-sankarit-kurdihallinto-ei-katso-suomen-hallituksen-toimia-hyvalla/

(Kirjoituksesta on julkaistu osa Facebook-päivityksenä 20.12.2019)