UM:n virkamies väittää, ettei vaihtoehtoja ollut ISIS-terroristinaisten Suomeen tuomisessa, vieläpä veronmaksajien rahoilla. Nämä mielestäni maanpetollisesti toimivat ihmiset vetoavat aina kansainvälisiin sopimuksiin, vaikka muut maat ovat samoissa sopimuksissa, mutta toimivat vastuullisemmin kuin Suomi, kuten Yle kirjoittaa:

Tanner sanoi tänään, ettei asiassa ollut kahta sanaa: laki olisi velvoittanut hänet toimimaan ilman hallituksen linjaustakin. Hänen mukaansa vaihtoehtoja ei lopulta ollut oikeudellisesti eikä käytännössä.”

”Tähän mennessä juuri mikään Euroopan maa ei ole halunnut tuoda al-Holista aikuisia yleisellä periaatepäätöksellä. Lähinnä Tšetšenian, Albanian, Kosovon ja Kazakstanin kaltaiset muslimimaat ovat evakuoineet sekä lapsia että äitejä. Vuoden alussa Norja kotiutti vakavasti sairaan lapsen mukana tämän äidin. Asiasta syntyi niin iso poru, että oikeistopopulistinen edistyspuolue lähti hallituksesta.”

Osoittaa uskomattoman heikkoa oikeudentajua, kuinka Ohisalo kommentoi uutisissa terroristien lennättämistä Suomeen. Että ratkaisuna on – JOS VAAN MAHDOLLISTA näiden terroristien hoitaminen radikalisoitumisen vastaisessa ohjelmassa. Mitään edesvastuuseen laittamisesta tämä ei maininnut, eikä lasten huostaanotoista, vaikka ISIS-Sanna on vieläpä parittanut 13-vuotiaan tyttärensä naimisiin ISIS-terroristin kanssa: ”Toimittajien raporttien mukaan Sanna oli avioitunut Syyriassa uudelleen, ja myös hänen 13-vuotiaan tyttärensä Sumayan kerrottiin olevan naimisissa.”

Median pitäisi nyt kysyä suoraan punavihreiltä suomalaisten alta maata kaivavilta poliitikoilta ensinnäkin, että kuka kantaa vastuun, jos nämä terroristit tai niiden lapset leikkaavat joltain pään irti kyseisen terroristijärjestön tapaan. Järjestöhän koulutti pienetkin lapset systemaattisesti tähän sadismiin.

Toisekseen tulisi kysyä, että paljonko hallitus virkamiehineen olisi valmis ottamaan terroristeja lapsineen Suomeen. Näitä lennätyksiä pidetään nyt ennakkotapauksina Euroopassa, joten kysymys on aiheellinen. Vastaavanlaisia tapauksia voi vielä tulla vaikka kuinka paljon. Voin kuvitella, että vastaus on sama kuin turvapaikanhakijoiden kohdalla – mitään ylärajaa ei nähdä terroristien lennättämisessä, joten vaikkapa 10 000 olisi myös ok.

Ruotsalaisista Al-Holin leiriläisistä 30-40:llä on somalitausta. Suomalaisistakin noin puolella ilmeisesti. Somalia on lupautunut ottamaan ruotsalaiset kansalaisensa Somaliaan:

”Al-Holille vangituista ruotsalaisista noin puolella eli 30–40 henkilöllä on somalitausta. Somalian EU-lähettiläs Ali Said Faqi kertoo Somalian presidentin hyväksyneen suunnitelman, jolla Somaliaan pyritään tuomaan ruotsinsomaleita lapsineen sekä henkilöitä useista muista Euroopan maista.

– Jos kukaan ei halua heitä, eivätkä eurooppalaiset hyväksy heitä takaisin, niin Somalian presidentti on päättänyt, että halukkaat naiset ja lapset voivat palata takaisin Somaliaan.”

Tästä tarjouksesta huolimatta Suomen nykyhallitus haluaa nämä Suomeen.

Terroristien hakemisesta vastuulliset ovat vedonneet jatkuvasti myös siihen, etteivät kurdit anna erottaa lapsia vanhemmistaan, joten terroristivanhemmatkin pitää tuoda tänne. Toimittajien olisi nyt kysyttävä, että mitenkä tiukasti asiasta on yritetty neuvotella. Ja mikä tähän on syynä, etteivät kurdit halua lapsia otettavan huostaan terroristivanhemmiltaan? Tätä ei ole kukaan tietääkseni avannut.

Mutta ISIS-Sannan tunnistaa kyllä kadulla silmistä, kun tulee vastaan – piilottelusta huolimatta. Katsotaan, mihin kouluihin lapset päätyvät. Synttäreille on sitten kutsuttava kaikki luokan pojat, kuten nykyään kouluissa suositellaan. Olipa radikalisoitumisen purkamiseen tähtäävä Exit-hoito toiminut kuinka tehottomasti tahansa.

(Ensijulkaisu blogikirjoituksina 21.12.2020)